La tecnologia que està canviant el maneig de sòlids a nivell mundial.

El proper 7 d’octubre a les 18:30h tindrem l’oportunitat de fer una conferència a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya a Barcelona, Via Laietana 39, 5a planta, 08003 Barcelona. 

A l’acte assistirà el Director de Safer – Tech, Jaume Soler, i en Robert Olds, director d’Olds Engineering. 

Robert Olds, inventor de la nova tecnologia de transport i elevació de materials Olds Elevator exposarà les especificacions i detalls d’aquest nou sistema. Es tracta d’una tecnologia en aplicació en projectes per a la indústria dels sòlids (productes químics, cereals, biomassa, minerals, llots, etc), que s’explicarà en detall i a la pràctica, mostrant els motius pel qual està substituint en moltes aplicacions elevadors de catúfols, visos-sens-fi i altres equips habituals en la indústria.

S’explicaran també els aspectes i principis claus en el transport de sòlids que expliquen el funcionament del principi Olds Elevator, amb un equip de proves in-situ per tal que es pugui provar. Es donarà important rellevància al torn de preguntes dels assistents, perquè puguin participar de l’acte i aclarir els dubtes que puguin sorgir.

L’assistència és gratuïta però cal fer la reserva de plaça a través de la inscripció online de l’agenda de la web o per telèfon al 93 319 23 04